Covor Matthias, polipropilenă, multicolor, 160 x 229 cm

580,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU IT21SFV76-301

Descriere

Colecția Matthias de covoare de tranziție cu stil înalt aduce stil modern și culori strălucitoare designului clasic al covoarelor. Fiecare covor din această colecție minunată este cea mai recentă în materie de acoperitoare de podea, la modă, special concepute pentru decorul luxos contemporan și de tranziție al casei de astăzi. Puterea durabilă se profilează folosind fire rezistente din amestec sintetic de polipropilenă pentru o strălucire ușor de întreținut și de lungă durată. Covoarele Matthias sunt piesa centrală perfectă în casa ta pentru un upgrade șic de designer.

Detalii: 

Culoare: multicolor

Material: 100% polipropilenă

Dimensiune: 160 x 229 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.