mystery box la 40 de ron

Covor Guido Maria Kretschmer Home & Living, 200 x 300 cm, gri/alb

Guido Maria Kretschmer Home & Living
300,00 Lei (TVA inclus)
Guido Maria Kretschmer Home & Living
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU OTA106944XXL

Descriere

Cu o manoperă excelentă și un design frumos cu dungi, acest covor țesut manual de la marca Guido Maria Kretschmer Home & Living este un punct de atracție minunat în camera dvs. Varietatea sa minunată de culori și materialul de înaltă calitate conferă acestui covor țesut plat un fler individual. Colecția exclusivă GMK aduce eleganță și modernitate în casa ta și, acolo unde este important, o naturalețe pe care o vei simți. Proporțiile echilibrate arată stilul și lasă loc designului individual, deoarece se armonizează și cu alte componente de stil. Produsele Guido Maria Kretschmer Home & Living constau din materiale selectate, sunt practice și au un standard ridicat de design, care subliniază elegant efectul camerei.

Dimensiune 200 x 300 cm

Culoare: gri/alb

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Produse recomandate

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.