Covor Baroque 400, multicolor, 120x170 cm

305,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU IT20YOO08-132

Descriere

Designul elegant în aspectul vintage impresionează prin elementele sale caracteristice și modelele cu aspect oriental. Mulțumită grămezii dense și franjurilor moi la capetele covorului, modelul transmite o ambianță confortabilă în întreaga cameră și creează o atmosferă absolut bună. Consolidați-vă mobilierul într-un stil retro cu acest covor elegant sau integrați-l în orice alt stil de viață - covorul în stil vintage este versatil. Este legat lateral, ceea ce asigură un finisaj frumos al grămezii și, în același timp, împiedică desfacerea fibrelor. În plus, rezultă o imagine de ansamblu armonioasă din punct de vedere vizual, care este completată în mod optim de franjuri. Creați o casă de vis în casa dvs. cu acest covor confortabil. Grămada nu este doar moale, ci și ușor de întreținut, datorită metodei de fabricație și materialului. Poate fi, de asemenea, utilizat în mod optim în camere utilizate frecvent, cum ar fi sala de mese sau holul. Camerele cu încălzire prin pardoseală nu reprezintă nici o problemă pentru acest model de covor. Un spate din bumbac întărește suplimentar grămada covorului.

Dimensiuni: 120cm x 170cm
Material: 100% Textil
Culoare: Multicolor
Metoda de fabricație: Țesut la mașină

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.