mystery box la 40 de ron

Covor Arik by Home Affaire, natur, 160 x 230 cm

Home Affaire
1.000,00 Lei (TVA inclus)
Home Affaire
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU OTA26271121/4

Descriere

Cu covorul atemporal  »Arik« din colecția Home affaire, casa ta devine și mai familiară. Modelul în dungi cu margine croșetată creează o ambianță grozavă, la fel ca și compoziția materialului pentru o izolare termică excelentă pe podelele mai reci. Covoarele țesute manual de acest tip pot fi folosite și pe ambele părți și sunt potrivite chiar și pentru zonele cu încălzire prin pardoseală. Datorită folosirii lânii, întreaga climă a încăperii beneficiază de alegerea materialului. Creșteți factorul de bine și înfrumusețați camera de zi cu covorul tradițional țesut manual »Arik« din colecția Home affaire si pentru design individual.

Detalii: 

Dimensiune: 160 x 230 cm

Culoare: natur

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.