mystery box la 40 de ron

Corector postura pentru spate HIPZO, neopren, negru, 60-110 cm

83,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001KA928X

Descriere

Ai petrecut mult timp cocoșat în fața computerului? Acesta nu este singurul motiv pentru o postură proastă, dar poate provoca multe probleme de sănătate. De exemplu, simțiți dureri de spate, umeri, dureri de cap sau tensiune în gât? Dacă da, puteți lua în considerare un corector de postură Hipzo, deoarece vă ajută să preveniți și să atenuați astfel de cazuri.

Detalii: 

Correctorul de postură HIPZO ajustabil cu suport pentru talie a folosit un velcro mare, strâns îmbinat, cusături fine, nu se desprinde ușor. Am adoptat un design cu perforații pe întregul corector de postură a spatelui HIPZO, care îmbunătățește foarte mult respirabilitatea, care poate fi folosit în timpul sportului. Utilizarea designului simplu de tip „8” poate oferi corpului libertate maximă, ușor de reglat, invizibil sub îmbrăcăminte.

Corectorul de postură este una dintre cele mai eficiente metode de a schimba postura proastă. Îți va ajuta corpul să ajungă în poziția potrivită pentru a antrena grupurile majore de mușchi ai nucleului și spatelui pentru a învăța cum să mențină o postură sănătoasă. O postură bună îți va crește încrederea și înălțimea vizuală pentru a-ți îmbunătăți temperamentul în viața ta.

Culoare: negru

Material: neopren

Dimensiune: 60-110 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.