Comutator USB KVM HDMI ABLEWE, pentru 2 coputere, policarbonat, negru

90,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001FG775R

Descriere

Comutator USB KVM HDMI: Acest comutator HDMI KVM vă permite să controlați 2 computere cu un singur set de controale (monitor, mouse, tastatură și imprimantă). Puteți comuta cu ușurință între două ecrane. Îți face munca și viața mult mai simple și mai eficiente. Culoarea luminii LED (verde sau albastru) care indică computerul activ.

Bucurați-vă de Ultra HD 4K la 60Hz Visual: Acest comutator HDMI USB KVM acceptă rezoluția 4K la 60Hz, face imaginea mai rafinată și mai realistă, culoarea este mai luminoasă și mai în mișcare, oferă într-adevăr o sărbătoare pentru ochii tăi. Desigur, acceptă și 4K la rezoluție 30Hz, 3D și 1080P sau mai mică

Compatibil cu mai multe dispozitive și aplicat pe scară largă: ABLEWE KVM acceptă multe tipuri de dispozitive de intrare sau comutatoare de sursă de semnal, cum ar fi PS4, PS4 Pro, PS3, Xbox One, TV Box, PC, laptop, Nintendo Switch, majoritatea dispozitivelor compatibile HDMI. Se aplică pe scară largă pentru afaceri, birou, predare multimedia, sală de ședințe, sală de jocuri, home theater, teste de cercetare etc.

Compatibilitate excelentă și comutator cu un singur buton: Acest comutator kvm funcționează cu o compatibilitate excelentă, fără drivere pentru Windows 10/8/8.1/7/Vista/XP și Mac OS, Linux și Chrome OS, doar conectați și utilizați, nu este necesară alimentare externă. Comutați cu ușurință între 2 ecrane cu un singur clic al butonului.

Ce veți obține: ABLEWE oferă suport tehnic pe viață pentru acest comutator kvm. Pachetul include: comutator de 1 kvm, cabluri USB 2.2 de 0 x 3.3 ft. Cabluri HDMI de 2 x 3,3 ft

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.