mystery box la 40 de ron
75%
  • Comoda TV Home Affaire, lemn masiv de pin, alb - Img 1
  • Comoda TV Home Affaire, lemn masiv de pin, alb - Img 2
  • Comoda TV Home Affaire, lemn masiv de pin, alb - Img 3

Comoda TV Home Affaire, lemn masiv de pin, alb

Home Affaire
250,00 Lei (TVA inclus) 1.025,00 Lei
Home Affaire
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU OTA16035016

Descriere

Comoda TV de la Home Affaire din lemn masiv de pin, cu suprafata superioara neteda si plana ce duce cu gandul la un stil minimalist, simplist, dar contrastant cu suprafata inferioara atat prin culori cat si prin finisajele diferite, deosebite, ce incadreaza aceasta comoda intr-o varietate de decoruri: modern, rustic, scandinav, cabana de la mare.

Home affaire ne-a inspirat să ne îndrăgostim de mobilierul de casă din 2001. Indiferent dacă este modern, romantic sau, desigur, tradițional - nu există aproape nici o limitare a imaginației pentru mobilarea frumoasă. Utilizarea lemnului certificat durabil, a materialelor naturale și a materialelor textile testate a făcut parte din filozofia mărcii încă de la început.

Detalii: 

Dimensiune: 140 cm lungime x 35 latime x 43 inaltime

Culoare: alb

Material: lemn masiv de pin

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.