Comoda TV Frew, lemn de sheesham, maro/ bronz, 140 x 45 x 30 cm

1.430,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU VDAZ7032.53271887

Descriere

Aduceți luxul designului inspirat de mijlocul secolului în casa dvs. cu acest suport TV solid din lemn de sheesham! Acesta va aduce un plus atemporal în camera de zi sau în zona de divertisment. 

Comoda TV este realizata din lemn masiv de sheesham. Sheesham, cunoscut și sub numele de lemn de trandafir, este un lemn tropical renumit pentru boabele sale bogate. Boabele de lemn frumoase fac ca fiecare dintre mobilierele noastre joase să fie unice și ușor diferite față de restul. Acest dulap este susținut de picioare metalice rezistente, care adaugă un plus la atracția estetica. În plus, acest dulap are 2 sertare, 2 rafturi și 1 compartiment, oferind spațiu amplu pentru a vă plasa playerul DVD, consola de jocuri, suporturile media etc. 

Material: lemn masiv de sheesham și fier acoperit cu pulbere de bronz

Lustruit, vopsit și lăcuit

Detalii: 

Per total: 140cm W x 45cm H x 30cm D
Dimensiunea maximă a ecranului: 60 "
Capacitate de greutate: 40 kg
Greutatea totală a produsului: 24,3 kg
Culoare: Maro
Material: Lemn solid

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.