Comoda TV Basano by Home Affaire, lemn masiv, salcam/ natur, 52 x 176 x 45 cm

Home Affaire
1.285,00 Lei (TVA inclus)
Home Affaire
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU OTA61021601

Descriere

O atractie pentru sufrageria ta este comoda TV »Basano« cu design extravagant de la Home affaire. Aspectul punctează cu un aspect șic de lemn care se încadrează în multe concepte diferite de cameră. In plus, lemnul poate fi combinat bine cu alte mobilier si culori. Comoda este realizată din lemn de salcâm certificat FSC®, care este solid și foarte stabil. Mobilierul de living este ideal si pentru camerele mai mici. Rafturile și compartimentele deschise servesc drept spațiu de depozitare pentru tot felul de ustensile, în timp ce raftul de sus poate fi folosit pentru amenajarea televizorului. Lowboard-ul cu design extravagant »Basano« de la Home affaire - o actualizare vizuală și funcțională.

Detalii:

Inaltime: 52 cm

Lungime: 176 cm

Adancime: 45 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.