Comodă TV 75 " Vergon, 50.5cm H x 33cm D

905,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU TCDV3391.57366530

Descriere

Zona de locuit este unul dintre cele mai importante locuri din casele noastre. Dacă doriți să duceți decorul la nivelul următor, luați în considerare acest produs. Această piesă de mobilă are o formă modernă, minimalistă, compatibilă cu tendințele recente. Dintre cele patru variante elegante de culoare, veți găsi cu siguranță una care vi se potrivește. Iluminarea LED opțională vă va oferi camerei de zi o atmosferă plăcută, atmosferică, în timp ce construcția din spate deschisă vă va ajuta să vă gestionați cablurile într-un mod convenabil, astfel încât acestea să nu vă supere decorul. 

Dimensiuni: 50,5cm H x 33cm D

Raft: 15cm H x 119cm W x 30cm D

Interior: 21,5cm H x 117cm W x 30cm D

Dimensiunea maximă a ecranului: 75"
Capacitate de greutate: 35kg
Greutatea totală a produsului: 36,5 kg
Material: Lemn fabricat

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.