Comodă TV 43 " Amber, PAL, 100cm W x 50cm H x 40cm D

335,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU EQAV1020.42503134

Descriere

Această măsuță de cafea creează o atmosferă confortabilă pentru dvs. în camera dvs. de zi, oferind în același timp un loc minunat pentru a vă aduna familia și oaspeții. De ce să nu le aduci într-un singur loc în curând pentru un joc distractiv sau o seară de film?

Caracteristici

  • Stilul atemporal pe care îl căutați: mobilierul vintage poate oferi un anumit efect de nostalgie; acest suport TV are un stil vintage, care nu pare prea ornamentat, combinând cu succes oțel robust și un aspect antic
  • Stabilitatea este pe primul loc: o piesă de mobilier bine construită trebuie să fie atât elegantă, cât și funcțională, stabilitatea jucând, de asemenea, un rol important; susținut de un cadru robust din oțel, televizorul dvs. va avea o casă sigură aici

Dimensiuni: 100cm W x 50cm H x 40cm D

Raftul: 19cm H x 91cm W x 38cm D

Interior sertar: 15cm H x 43cm W x 38cm D

Dimensiunea maximă a ecranului: 43"
Capacitate de greutate: 30 kg
Greutatea totală a produsului: 17,8kg
Material: Lemn fabricat

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.