Comoda Rauna Home Affaire, lemn, natur, 125 x 52 cm

Home Affaire
835,00 Lei (TVA inclus)
Home Affaire
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU OTA177141

Descriere

  • Lemn masiv certificat FSC®
  • În procesare de înaltă calitate
  • O mulțime de spațiu de depozitare
  • Caracter tipic de casă de la țară sau de la mare 

Detalii: 

Culoare: natur

Material: lemn

Dimensiune: 125 x 52 cm

Lemnul pur conferă comodei bine concepute »Rauna« de la Home Affaire un caracter familiar. Se folosește lemn masiv certificat FSC® cu prelucrare de înaltă calitate. Acest lucru creează stilul tipic rustic, care poate fi ușor combinat cu alte piese de mobilier din lemn. Aspectul este minunat rafinat de măcinarea fină, creând o imagine de ansamblu șic.  În interior există o mulțime de spațiu de depozitare. Prin urmare, este ideal pentru a depozita o mare varietate de ustensile de zi cu zi sau îmbrăcăminte în el. Cu comoda bine concepută »Rauna« de la Home affaire, camera primește o naturalețe armonioasă.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.