mystery box la 40 de ron

Comoda TV Irma by Home Affaire, lemn masiv, alb/ natur, 60 x 120 x 40 cm

Home Affaire
600,00 Lei (TVA inclus)
Home Affaire
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU OTA17953466

Descriere

Comoda are un design caracterizat de linii simple si elegante, iar culoarea alba accentueaza aceste caracteristici. Este fabricata din lemn masiv si are finisaj de calitate.

Lemn masiv certificat FSC® :: Eticheta FSC® demonstrează că prin achiziționarea acestor produse faceți o gestionare forestieră exemplară - în conformitate cu standardele stricte ecologice și sociale și standardele economice ale Forest Stewardship Council® - promovează și protejează resursele forestiere.

Detalii:

Material: lemn masiv certificat FSC®

MATERIAL: LEMN MOLID

DIMENSIUNI:

LĂȚime - 120 cm

ADâncimea - 41 cm

ÎNĂLȚIE - 58 cm

Lemn masiv cu certificare FSC®

Cu 1 sertar si 1 compartiment deschis

Cu o intrare practică pentru cablu

Stil rustic cu frezat decorativ

Capacitate maximă de încărcare 80 kg

Instrucțiuni de îngrijire :: Instrucțiuni de îngrijire pentru mobilierul levigat / uns din lemn natural: Suprafața piesei de mobilier noi este tratată cu ulei pur biologic. Deoarece tipul de tratament de suprafață poate lăsa reziduuri de ulei natural, cel mai bine este să stergeti mobilierul cu o cârpă fără scame. (Lăsați pânza să se usuce după utilizare și numai apoi aruncați-o.) Pentru a păstra strălucirea naturală levigată / uleiată, vă recomandăm un tratament ulterior ocazional cu un ulei de mobilier adecvat Curățați cu o cârpă moderat umedă. 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.