Coltar Longfurn, funcție de inclinare pe o parte și reglare manuală a tetierei, piele naturala, 300 x 168 cm

Home Affaire
7.149,00 Lei (TVA inclus)
Home Affaire
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU OTA50306951

Descriere

Cereti confirmarea dimensiunilor si pozitionarea sezlongului, va rugam, atunci cand plasati comanda! 

Acest colțar tapițat de înaltă calitate, cu brațe reglabile și reglare la spate, se remarcă prin designul său elegant. Cadrul robust din lemn realizat din materiale din lemn certificate FSC, baza WAVE de înaltă calitate și căptușeala din spumă de polieter respirabil oferă scaune confortabile. Picioarele elegante în aspect cromat subliniază aspectul frumos. Este din piele de vacă spălată în partea superioară (divizat), disponibilă pe scaun și spate, corp din piele moale, faux lux, acoperită pentru a se potrivi. 

Detalii:

Caracteristici: - Asezare liberă în cameră - furnizat fără perne decorative 

Șezlongul poate fi instalat fie în stânga, fie în dreapta

Include o reglare a spătarului, inclusiv suport pentru brațe

Reglare, la cele mai înalte standarde, picioare metalice elegante în aspect crom, design confortabil, elegant.

Confort scaun: bază Wave confortabilă, căptușeală din spumă polieterică respirabilă, cadru robust din lemn.

Scaun tapițat pe colț :: Șezlong stânga: (D / W): 168/300 cm Scaun lung mâna dreaptă: (L x A) 300/168 cm Dimensiuni generale (L x L x Î) :: Lățimea scaunului între brațe: 235 cm lățime față: șezlong: 103 cm, înălțime spate Înălțimea de la - până la: 78 - 93 cm, 97 cm Adâncime 44 cm Înălțimea scaunului, Adâncimea scaunului 52 - 63 cm înălțimea brațului 55 cm 34 cm Lățimea cotierei, înălțimea picioarelor: 16 cm

Toate dimensiunile sunt aproximative.

Huse / calități: Piele artificială, scaun și spate din piele naturală (piele de vacă divizată). Corp din piele moale, faux lux, îmbrăcat pentru a se potrivi, piele naturală

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.