Coltar Atlantic Home Affaire, 270 x 80 x 80 cm, catifea, roz

Home Affaire
1.500,00 Lei (TVA inclus)
Home Affaire
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU OTA59063562

Descriere

Acest colțar tapițat modern de la Atlantic Home Collection combină designul la modă cu confortul ridicat al scaunelor. Din punct de vedere vizual, îmbogățește camera de zi cu culoarea de bun gust a husei. Tubulatura completă și matlasarea punctelor setează accente speciale.

Baza vizibilă asigură un contrast izbitor de culoare și material. Datorită miezului arcului de pe baza de valuri, canapeaua din colț oferă o experiență confortabilă de așezare. În plus, spatele este echipat cu o suspensie de curea. Partea din spate a canapelei de colț este acoperită cu țesătură originală, astfel încât să poată fi plasată oriunde. Colțarul tapițat modern Atlantic Home Collection impresionează prin manopera de înaltă calitate.

Detalii:

Lungimea totala: 270 cm

Lungimea bratului lung 180

Adancime 80

Inaltime 80

Pe langa calitatea manoperei si designul elegant, acest coltar este foarte practic. Puteti primi musafiri care sa ramana peste noapte, deoarece coltarul poate acomoda doua persoane, unul pe bratul lung si unul pe bratul scurt al coltarului.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.