Clips impotriva tantarilor pentru copii MOSQUITO, plastic, lavanda, alb/maro

27,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 3
Cod produs - SKU SZZWDQFFS1Y

Descriere

Pentru a respinge țânțarii și insectele: clipul nostru nomo protejează împotriva țânțarilor și insectelor într-un mod vegetal. O barieră de parfumare din geraniol de înaltă calitate ține țânțarii enervanți departe și protejează împotriva atacurilor insidioase ale țânțarilor înfometați de sânge.Protecție eficientă de 30 de zile: Clipul anti-țânțari protejează în mod fiabil până la 30 de zile. Ideal pentru uz casnic sau ca protecție pe termen lung atunci când călătoriți. 100% pe bază de plante cu uleiuri esențiale. Plăcut pentru noi, oamenii, un coșmar pentru țânțari!

Detalii:

Material; plastic

Aroma; lavanda

Culoare: alb/maro

Model; ursulet

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.