Centura pentru fitness cu buzunar pentru telefon si casti Kookoomia, nailon, negru, 36 x 14,8 cm / 69-103 cm

25,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 40
Cod produs - SKU SX001M4TIOZ

Descriere

Pachetul Sport Fanny fabricat din material de nailon 100% nou și de înaltă calitate, care asigură o potrivire bună și este, de asemenea, rezistent la apă și sudură. Geanta subțire cu protecție RFID face ca obiectele de valoare să fie foarte sigure și să se asigure că cartea de identitate și cardurile de credit sunt protejate și nu pot fi citite. 【Spațiu mare de depozitare】Buzunarul din față al centurii Sport oferă spațiu pentru telefoane mobile, numerar și carduri. În timp ce buzunarul lateral mic vă poate păstra cheile, monedele etc., astfel încât cheia să nu zgârie telefonul. Centura de șold super elastică și reglabilă se adaptează corpului tău, nu este voluminoasă și nu se va separa în timpul antrenamentului.

Detalii: 

Material: nailon

Culoare: negru

Dimensiuni: 33 x 14,5 cm / 69-103 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.