Centura de corectie a spatelui Generic, material respirabil, elastic, negru, XXL

116,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001JAEM2Z

Descriere


 Indreptarea posturii: Corectorul nostru de postura pentru barbati si femei iti tine spatele in loc si aliniaza oasele si articulatiile astfel incat muschii tai sa poata fi folositi corespunzator. Corectorul de spate vă poate antrena postura și vă poate construi memoria musculară, vă poate ajuta să vă îndreptați spatele și să vă recâștigați încrederea. Ameliorarea durerii: Corectorul de postură poate determina îndreptarea gâtului, umerilor și spatelui prin întărirea centrului corpului și ameliorarea presiunii asupra zonei spatelui, stomacului și gâtului. Potrivit pentru o varietate de boli nesănătoase. Cum ar fi dureri de spate, osteoporoza, dureri de gât și umăr, postură proastă, curbură spate, cifoză ușoară până la moderată.

Detalii:

Culoaere: negru

Marimea: XXL


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.