Ceas radio cu informatii meteorologice Uzoli, LCD, baterie, negru, 20,5 x 13 cm

163,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU SX001JSOHCH

Descriere

1. [Ceas radio controlat cu informații meteorologice] Stația meteo oferă date mai precise în timp real și are următoarele funcții: (2)Ceas radio controlat (semnal radio dcf german); (12)<> ceasuri deșteptătoare cu hibernare; (<>)Temperatura și umiditatea cu înregistrare Max/min, tendință de schimbare și alarmă reglabilă; (<>) Nivelul de confort și riscul de mucegai interior; (<>)Răsăritul/apusul soarelui, faza lunii și mareele orașului tău; (<>)Presiunea aerului și prognoza meteo (pentru următoarele <> ore) etc.

2. [Statie meteo cu afisaj color] Ecranul va mare de 7,5 inchi are un contrast bun al culorilor și un unghi larg de vizualizare. Datele meteorologice sunt bine distribuite de diferite culori și sunt vizibile în mod clar din toate unghiurile (chiar și în întuneric). Stația de bază poate fi plasată direct pe birou fără suport (unghiul de vizualizare poate fi reglat și de standul pliabil) sau atârnat pe perete de orificiul agățat.

3. [Termometru wireless cu 3 senzori de exterior] Senzorul de exterior afișează direct temperatura și umiditatea, este rezistent la stropire și, prin urmare, poate fi plasat și sub streașină (dar nu sub ploaie). Stația de bază poate conecta până la 3 senzori de exterior, iar conexiunea wireless poate ajunge până la 60 de metri (dacă nu există obstacole deranjante), permițându-vă să monitorizați întotdeauna temperatura și umiditatea din interior și din exterior și tendința lor de schimbare în timp real.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.