mystery box la 40 de ron

Ceas digital de masa cu proiectie, alarma, termometru si senzor exterior, umiditate Kalawen, plastic, negru, 16,7 x 10 cm

105,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX000ZM4N9F

Descriere

Cursa de proiecție HD și unghi reglabil de 180°: Intervalul de proiecție pe tavan este de 0,5 până la 3 m, iar distanța optimă de proiecție este de 1,5 până la 3 m. Unghiul de proiecție poate fi ajustat cu 180 de grade. Mod opțional 12/24 de ore. Componentele proiectorului pot fi înclinate astfel încât să puteți proiecta timpul pe un perete sau un tavan.

Detalii: 

Ecran multifuncțional și senzor extern wireless de la distanță: puteți afișa temperatura interioară și exterioară, umiditatea, prognoza meteo și alte informații pentru a vă ușura viața de zi cu zi. Include afișaj color LCD (senzor încorporat) și senzor de la distanță fără fir. Termometrul cu senzor de telecomandă fără fir are o rază de acțiune de până la 60 de metri. Conexiune cu 3 senzori de telecomandă (doar 1 senzor inclus).

Luminozitatea reglabilă a timpului proiectat și ceas cu alarmă dublu: luminozitatea timpului proiectat poate fi ajustată în funcție de nevoile dvs. Nu vă faceți griji că lumina este prea puternică când dormi. Puteți seta două ore separate de trezire. Butonul de amânare vă permite să luați 5 până la 60 de somnuri suplimentare.

Baterie tampon: sursa de alimentare CC este utilizată pentru alarmă, oră, vreme și alte funcții de afișare. 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.