mystery box la 40 de ron

Ceas de perete Butterfly cu folie de argint

700,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU ITP8DIA01-103

Descriere

Un artist cu imaginație continuă conceptul binecunoscutei expresii „Timpul” zboară, acest ceas cu  fluture va deveni o caracteristică instantanee în casa ta. Fiind furnizat cu trei fluturi separați, ceasul de perete diamantini y domeniconi este conceput pentru a interacționa cu împrejurimile sale mult mai mult decât orice alt ceas de perete din colecția noastră. Fața rotundă a ceasului  are secțiuni decupate în mod ingenios negativ în partea dreaptă sus, ceea ce face să pară că fluturii tocmai s-au desprins singuri și s-au fluturat pe perete. Fluturii și fața ceasului sunt toate din oțel și sunt finisate  cu folie de argint.

Material: Oțel lacuit

Dimensiuni: 40 cm diametru

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.