Ceas cu alarma SHANLONYI, afisaj LED, incarcare USB, alb /verde, 17,7 x 3,8 x 9,5 cm

50,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX0016QET7P

Descriere

Afișaj digital LCD de 7 inchi cu afișaj mare HD albastru și cyan pentru ceasul nostru cu alarmă digital, foarte clar, cu o calitate extra luminoasă și afișare clară a numerelor îndrăznețe pentru o citire ușoară din mai multe unghiuri într-un dormitor, sufragerie sau bucătărie .

Detalii: 

5 niveluri de luminozitate ale ceasului cu alarmă LED vă permit să alegeți cea mai confortabilă luminozitate în funcție de preferințele dvs., vă permit să reglați ecranul la o setare mai luminoasă în timpul zilei și mai moale noaptea.

 Ceasul nostru cu alarmă digital este alimentat de DC 5V/1.6A și 2 baterii AAA (nu sunt incluse) ca putere de rezervă. Convenabil pentru alimentarea altor dispozitive inteligente în timpul încărcării, cum ar fi telefonul mobil, playerul MP4 și alte dispozitive, rapid și ușor.

Funcție de alarmă dublă și amânare: puteți utiliza alarma duală independent pentru a vă trezi, adăugând o stare de spirit bună pentru a începe o nouă zi. Ceasul cu alarmă include o simplă apăsare a butonului mare de amânare situat în partea de sus a ceasului, permițând o amânare suplimentară de 9 minute. 

Dimensiune: 17,7 x 3,8 x 9,5 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.