mystery box la 40 de ron

Ceara de albine naturala TooGet, alb, tablete, 910 g

80,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SB08JPSKFYJ

Descriere

Pachetul include bile de ceară de albine galbene 910g, 100% naturale și de înaltă calitate. Bile de ceară de albine 100% pură, calitate cosmetică, ceară de albine premium. Peletele naturale de ceară de albine sunt foarte ușor de utilizat și se topesc ̈C fără blocuri mari de ceară de albine de tăiat. Perfect pentru proiecte diy cum ar fi produse de îngrijire a pielii, loțiuni, lumânare de luare, etc. Ceara de albine nu se deteriorează niciodată și poate fi încălzită și reutilizată. Prin urmare, utilizarea sa în fabricarea lumânărilor este ideală pentru obținerea unui aspect și a unui parfum plăcut și relaxant.

Detalii:

Culoare: alb

Cantitate: 910  g

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.