Casti de gaming Mifanstech V-10, cu microfon, negru, 3,5 mm

80,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU BMZX001AAAK6L

Descriere

 O bentiță metalică elegantă, cu o pernă suspendată reglabilă și perne de urechi din spumă cu memorie oferă o potrivire confortabilă și stabilă. Cupele pentru urechi ventilate reduc oboseala auditivă în timpul sesiunilor intense de antrenament prin blocarea zgomotului extern și îmbunătățirea răspunsului la bas. Dispunând de comenzi convenabile pentru efecte LED, sunet microfon, putere și volum, puteți juca ore întregi fără oboseală sau supraîncălzire.

Detalii: 

Compatibilitate cu mai multe platforme: Această cască pentru jocuri cu mufă audio de 3,5 mm și conectată cu un cablu splitter suplimentar. Poate fi compatibil mai bine cu PlayStation 4, PS5, PSP, New 3DS LL/3DS (audio), 3DS LL/3DS (audio), PC, laptop, tabletă, computer, telefon mobil, Xbox One (Notă: versiunea veche necesită o adaptor Microsoft suplimentar, neinclus) și alte dispozitive care acceptă o conexiune audio cu fir de 3,5 mm.

Sunet surround 3D: pentru a vă pune în centrul acțiunii. Jucând un joc video cu căștile pornite este locul în care sunetul din divertisment poate avea un efect 3D realist, sunetul pare să vină din lumea exterioară, nu din interiorul căștilor. Driverele de înaltă precizie de 50 mm sunt perfecte pentru GTA5, Metal Gear Solid, Call of Duty, Star Wars Battlefront 2015, Battlefield 1, World of Warcraft Legion, God of War etc.

Microfon cu anulare a zgomotului: Fiind unul dintre cele mai bune microfoane din gaming, microfonul său retractabil poate fi ajustat la orice unghi de care aveți nevoie. Poate oferi o comunicare clară cu prietenii și colegii de echipă mai bine și anularea excepțională a zgomotului de fundal. Acest microfon cu anulare a zgomotului cu funcție flip-to-mute se detașează cu ușurință atunci când doriți să ascultați muzică sau videoclipuri între jocuri.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.