Casti audio cu microfon Generic, metal/spuma cu memorie/piele, negru, mufa USB/3,5 mm

55,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001KP2CN5

Descriere

Căștile USB cu microfon pentru computer au și un cablu audio de 3,5 mm, astfel încât să puteți comuta porturile dacă este necesar. Dacă telefonul are un port de 3,5 mm, îl puteți conecta direct la telefon și îl puteți utiliza.

Detalii: 

Microfon cu anulare a zgomotului: potrivit pentru purtarea pe tot parcursul zilei: această cască USB este concepută pentru o utilizare confortabilă pe tot parcursul zilei, fără presiune, iar curbele reglabile ale capului sunt potrivite pentru toate vârstele. Tampoanele moi din spumă cu memorie sunt realizate din piele de înaltă calitate, iar partea din mijloc liberă reduce eficient zona de contact cu urechea pentru confort.

Căștile cu fir utilizează cel mai recent cip USB și microfon unidirecțional cu reducere a zgomotului încorporată pentru a îmbunătăți experiența audio, pentru a capta clar vocea și pentru a minimiza interferențele de la zgomotul extern pentru a obține un sunet autentic.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.