mystery box la 40 de ron

Caserola electrica pentru incalzirea pranzului ADLER AD 4474, 1,1 L, verde

65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU AdlerAD4474

Descriere

Dupa conectarea unei surse de alimentare, caseta de pranz se va transforma intr-un incalzitor care va poate incalzi mesele pana la 50 de grade Celsius si pastrati temperatura pana cand aveti timp sa va mancati masa de pranz. Izolarea termica de inalta calitate a peretilor si capacul cutiei va mentine hrana calda mult timp, chiar daca deconectati cutia de gatit de la sursa de alimentare. Spatiu functional pentru diverse mese. Adler AD 4474 are o capacitate de 1,1 litri, care este suficient pentru a impacheta cel putin doua portii. Cele doua compartimente va permit sa pastrati cu usurinta diferite produse, cum ar fi cartofii si sosul. Exista, de asemenea, un recipient pentru supa pe care il puteti scoate, astfel ca nu va exista nici o problema cu transportul si incalzirea supei. Capacul sau are un maner incorporat pentru transportul containerelor si un compartiment special pentru lingura care este inclusa in set. 

Cutia de pranz AD 4474 este o alegere perfecta pentru toate locurile in care nu exista posibilitatea pregatirii unei mese, dar exista o sursa de alimentare. Acum va puteti incalzi mesele la locul de munca chiar daca nu exista cuptor cu microunde sau cuptor electric. In plus, caseta de pranz vine utila in casele de vara sau in transport, deoarece exista prize electrice la multe aeroporturi, statii de cale ferata si de autobuz, cladiri publice si, uneori, si in mijloacele de transport.
Bicamerala
Capacul interior detasabil
Incalzeste mesele rapid si cu usurinta
Maner pliabil
Capacitate: 1,1 L
Lingura atasata
Incalzeste si mentine mancarea fierbinte pana la 50”C
Culoare:  verde

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.

C
Carina Lăzărescu
05 mai 2021
Am primit caserola exact ca în imagine în condiții excelente de transport și prezentare. Vine cu cablu pentru priză pentru cei care au dubii. Încălzirea o face doar în partea de jos a vasului, iar după 2 minute de stat în priză se simte fierbinte pe interior, exteriorul fiind căldicel.
R
Roman Ioana
29 mar. 2021
Este foarte practică , chiar încălzește mancarea și e usor de curățat. Imi place am luat chiar 2 bucăți