Carte ghid ”Cele 500 de secrete ale Londrei”

40,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU DE20ACC03-106

Descriere

Autor Tom Greig

Editura Uitgeverij Luster

Anul aparitiei 2016

Luna aparitie 4

Tip coperta Brosata

Numar de pagini 256

Format 182 x 122 x 26

ISBN9460581730

Cod de bare9789460581731

Un ghid al insiderilor către Londra și secretele și adresele sale ascunse Un ghid practic și inspirațional către cele mai frumoase și mai interesante locuri, clădiri, restaurante, magazine, muzee, galerii, cartiere, grădini și cafenele din Londra ghiduri Fotografie de Sam Mellish Unde sunt cele mai bune 5 locuri pentru a găsi mâncare de stradă? Care sunt cele mai bune 5 restaurante la care puteți lua masa de prânz în Soho? Care pub-uri au cele mai uimitoare interioare? Unde sunt cele mai bune locuri pentru a descoperi vinil vintage? Care sunt cele mai inovatoare companii de teatru? Unde veți găsi cele mai neobișnuite muzee? Cele mai bune locuri pentru o baie în aer liber? Cele 500 de secrete ascunse din Londra dezvăluie aceste locuri bune de cunoscut și multe altele. Descoperiți o gamă variată de adrese sub radar, dar remarcabile, care vă vor permite să explorați cele mai bune orașe departe de mulțime. Un ghid afectuos și informat despre Londra, scris de un localnic adevărat. Aceasta este o carte pentru vizitatorii care doresc să evite locurile turistice obișnuite și pentru rezidenții dornici să găsească secretele cele mai bine păstrate ale orașului. Conținut: 95 Locuri de mâncare sau Cumpărați mâncare bună; 65 de locuri pentru o băutură; 80 de locuri pentru cumpărături; 55 de locuri pentru a vă bucura de cultură; 50 de locuri de descoperit Londra istorică; 45 de locuri pentru a descoperi Londra contemporană; 25 de lucruri de făcut cu copiii; 20 de locuri de dormit; 30 de activități de weekend; 35 Detalii aleatorii și cunoștințe utile.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.