Cantar de analiza corporala cu aplicație Fitdays si senzor de mana Lepulse, ABS, alb/negru, 19 date de masurare

300,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
LIVRARE GRATUITA
Cod produs - SKU SX001MH5M9R

Descriere


De ce să alegeți cântarul Lepulse cu 8 electrozi pentru măsurarea greutății și analizarea compoțiziei corporale? 

Cantarul de analiza corporala cu aplicație Fitdays măsoară cu precizie, vă ajută să vă stabiliți obiective specifice de sănătate și să rămâneți sănătos!

Scara compoziției corporale a fost realizată conform modelului de rezistivitate folosind o tehnică practică cu opt electrozi pentru BIA segmentară. Măsoară 5 segmente ale întregului corp (brațul stâng, brațul drept, trunchiul, piciorul stâng și piciorul drept) cu frecvență dublă și vă oferă măsurători precise ale celor 20 de indicatori corporali. Nu numai că îmbunătățește acuratețea calculării grăsimii, mușchilor și a altor componente, dar vă ajută și să vă urmăriți obiectivele cu exactitate. 

Raport cuprinzător de analiză a corpului

Acest cântar inteligent este echipat cu 8 electrozi (4 electrozi pentru picioare și 4 electrozi pentru mână), care vă pot măsura membrele și trunchiul individual. Puteți obține un raport de analiză a compoziției corporale a celor 20 de măsurători. Raportul obtinut poate fi partajat sau tipărit. Acesta  afișează măsurătorile compoziției dumneavoastră corporale într-un mod clar și ușor de citit pentru a vă ajuta să vedeți analiza fiecărui indice cu usurinta, inclusiv analiza grăsimii musculare, analiza obezității, recomandări pentru controlul greutății, evaluarea obezității, forma corpului analiza, precum și analiza grăsimii și mușchilor extremității superioare stângi, extremității superioare drepte, extremității inferioare stângi, extremității inferioare drepte și a trunchiului.Ecran LCD mare pentru afișare

Afișajul de dimensiuni mari vă ajută să vedeți rezultatul măsurătorii cu ușurință. Vă va afișa direct cele 8 măsurători esențiale, inclusiv greutatea, procentul de grăsime corporală, procentul de apă, ritmul cardiac, IMC, masa musculară, vârsta corporală, masa osoasă. De asemenea, afișează nivelul bateriei, indicatorul de conexiune Bluetooth și trei unități (st/lb/kg).


Măsurarea greutății fără aplicație

După conectarea aplicației, cântarul poate finaliza independent măsurarea compoziției corporale și poate afișa 8 date esențiale. Poate stoca până la 24 de seturi de date și poate sincroniza automat datele cu aplicația dvs. odată ce telefonul și scala se conectează, nu vă faceți griji în legătură cu datele lipsă.


Mod de cântărire a bebelușilor

Cântarul este perfect pentru a-ți însoți copilul pe măsură ce crește. Alegeți modul bebeluș, pășiți singur mai întâi, apoi țineți copilul pentru a călca din nou, aplicația va afișa greutatea copilului.


Sincronizați și partajați datele

Descărcați aplicatia „Fitdays” din Apple Store sau Google Play, datele dumneavoastră vor fi sincronizate automat cu aplicatia la conectare, aceasta permite stocarea nelimitată a datelor. Va permite sa sincronizati datele cu Fitbit, Google Fit, APPLE Health, Samsung Health și alte aplicații de fitness pentru gestionarea sistematică și cuprinzătoare a sănătății și, de asemenea.

1. Se recomandă să vizionați videoclipul de funcționare a produsului aflat in aplicatie.

2. Este un cântar de grăsime corporală cu opt electrozi, așa că trebuie să țineți mânerul in mana pentru a măsura întregul corp, altfel va afișa doar greutatea.


Mod de utilizare:


Detalii:

Material; ABS

Culoare: alb/negru

Aplicatie necesara pentru functionare: fitdays

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 7-10 zile lucrătoare in timpul campaniei Black Friday. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.