mystery box la 40 de ron

Canapea Chesterfield Septimus, lemn masiv/ catifea, bej, 74 x 248 x 80 cm

5.285,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU WTEC1460.63330175

Descriere

O canapea Chesterfield cu 3 locuri foarte confortabilă este o piesă de mobilier universală. Se va potrivi oricărui interior și oricărui design. Deși a fost creată având în vedere stilul retro, chiar și noi am fost surprinși de efectul de finisare. Canapeaua Chesterfield Septimus cu 3 locuri a fost realizata din materiale de cea mai inalta calitate. Să începem cu țesătura, toate sunt plăcute la atingere și datorită clasei sale ridicate de abraziune garantează durabilitatea canapelei. Perna scaunului este montată lejer. Este umplută cu spumă elastică, ceea ce înseamnă că vă puteți relaxa pe deplin și vă puteți bucura de odihnă. Întreaga piesă de mobilier este ridicată ușor pe picioarele sale foarte stabile. Spătarul confortabil, matlasat arată unic. Este perfect profilat și va oferi un sprijin optim pentru spate. Daca inca te confrunti cu o dilema si nu te poti decide pe ce canapea sa mergi, alege canapeaua Chesterfield Septimus: veți crea un frumos set de sufragerie, care vă va garanta că dumneavoastră și familia dumneavoastră aveți un loc unic pentru odihnă și relaxare. Nu rezista și permite-ți acest lux.
Detalii: 
Per total: 74cm H x 248cm W x 80cm D
Scaun: 45cm H x 200cm W x 60cm D
Înălțimea piciorului - de sus în jos: 17 cm
Greutatea totală a produsului: 58 kg
Capacitate de locuri: 3
Culoarea picioarelor: Aur
Material cadru: Lemn solid
Specii de lemn: Fag
Material pentru picioare: Metal
Material de umplere a scaunului: Spumă
Perne detașabile: da
Perne Scatter incluse: Nu
Capacitate de greutate: 260 kg
Material tapiterie: catifea

Canapeaua din videoclip are alta culoare.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.