Cablu de extensie solara Joyan, cupru rosu/poliolefina, rosu/negru, 1 m, 6 mm²

60,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 3
Cod produs - SKU SX001PB4KSJ

Descriere

Rezistent la apă și la uzură: exteriorul cablului de extensie solară de 1 m este realizat din poliolefină reticulată și ignifugă, care este rezistentă la rupere, foarte dură, rezistentă la vârstă și rezistentă la UV și poate rezista la condiții dure în aer liber. În plus, fiecare cablu PV de 6 mm² este echipat cu un inel de cauciuc foarte rezistent la apă pentru a asigura transmisia în condiții stabile și pentru a prelungi în mod eficient durata de viață. Conductivitate mai bună: interiorul extensiei cablului de 6 mm² este realizat din cupru roșu conservat, iar conductorii îngroșați au o conductivitate mai mare pentru a asigura o sursă de alimentare stabilă acasă sau în aer liber. Mai puține pierderi de energie: cablul solar are o dimensiune de 10AWG (6mm²), care este suficientă pentru a transfera curentul și tensiunea și pentru a minimiza pierderea de energie pentru sistemul solar.

Detalii: 

Material conductor: cupru roșu placat cu staniu;

Material izolator: poliolefină reticulată;

Interval de temperatură: -40°C până la +125°C.

Tensiune nominală: DC 1000V.

Secțiune transversală a cablului: 6 mm²

Culoare: roșu, negru.

Lungime: 1m/39.4in.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.