mystery box la 40 de ron

Brad artificial de Craciun Yuuke, cu suport, 500 LED-uri, metal/PVC, verde, 230 cm

1.200,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU SX001FF0NQN

Descriere

Stimulează atmosfera festivă de bucurie cu acest frumos pom de Crăciun! Acest pom de Crăciun este atât de bine făcut cu ramuri robuste, încât este suficient de solid pentru a ține toate ornamentele preferate în funcție de preferințele personale pentru a inspira mai bine aplauzele de sărbători.Cu un copac de 2,3 m cu 1450 de vârfuri de ramuri din PVC ignifuge și 500 de lumini albe calde, acest pom dens de Crăciun oferă un aspect sănătos și natural, adaugă căldură și frumusețe naturii casei tale. Se pare ultra realist și fascinant ca un lucru real.

Detalii:

Material: metal/PVC

Culoare: verde

Dimensiuni: 230

LED-uri: 500


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.