Borcan Leifheit din sticlă pentru conservare

20,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU IT20LFH03-162

Descriere

Borcanul cu gură largă Leifheit de 34 oz pentru conservare vă va face marile proiecte gestionabile. Designul său spațios este ideal pentru loturi mari de sosuri și supe sau fructe și legume, astfel încât să profite la maximum de spațiul dvs. de depozitare. Este ușor de completat și ușor de accesat mai târziu. Forma unică ovală se potrivește mai multor borcane într-o baie de conservare simultan. Acest borcan mare de zidărie are un design unic care se potrivește confortabil pe rafturi și în colțuri pentru a atrage rafturile. Acest articol vine cu un capac și bandă de conservare clasice și oferă o alternativă sănătoasă la depozitarea plasticului. Designul și ingineria germană de înaltă calitate vă oferă un produs de calitate superioară pentru performanțe durabile. Asociați acest borcan de mason din sticlă transparentă cu capacele preferate și transformați bucătăria într-o oază de conserve

    • Forma ovală unică se potrivește mai multor borcane în baia de conservare simultan
    • Acest borcan din zidărie de sticlă transparentă este decorativ și funcțional pentru atracția raftului
    • Designul unic se potrivește confortabil pe rafturi și în colțuri
    • Alternativă sănătoasă la depozitarea plasticului
    • Vine cu capac și bandă de conservare clasice
    • Ideal pentru loturi mari de sosuri și supe
    • Ușor de umplut și ușor de accesat mai târziu
  • Dimensiuni: 4,72 x 6,29 x 3,54 inci

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.