Bol de salata Glasslock

75,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU DE20GLS08-131

Descriere

Bolul realizat din sticla speciala, Tempermax, are o durabilitate foarte mare, fiind de 3 ori mai rezistenta decat sticla obisnuita. Se poate folosi la temperaturi intre -20 si +120 grade Celsius. Sticla Tempermax are o rezistenta excelenta la oxidare, alimentele depozitate in acest bol isi pastreaza prospetimea mai mult timp. Bolul are capac din plastic prevazut cu garnitura din silicon si un sistem cu inchidere etans ce pastreaza prospetimea si valoarea nutritiva a alimentelor timp indelungat si impiedica varsarea lichidelor. Este usor de curatat, nu retine pete si mirosuri. Poate fi spalat, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase. Poate fi introdus in frigider, congelator sau cuptorul cu microunde (fara capac), dar se recomanda evitarea socurilor termice (nu se recomanda introducerea in cuptorul cu microunde imediat dupa scoaterea din frigider si invers). Nu se foloseste in cuptorul traditional. 

Capacitate: 2L

Dimensiuni: diametru 22,5 cm x h 12,5 cm

Material: plastic (PP), sticla calita, silicon

Greutate: 1,08 kg

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.