Birou Tennon, lemn/metal, alb, 73,8 x 125 x 60 cm

678,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU ESCS2879.57524360

Descriere

Biroul Tennon cu cadru metalic și două rafturi deschise dedesubt oferă un spațiu de depozitare amplu, precum și un aspect atractiv, care se va potrivi diferitelor decoruri pentru casă/ birou. Blatul de birou și panourile de raft sunt realizate din plăci aglomerate acoperite cu melamină cu o grosime de 18 mm și bandate cu bandă din PVC de primă clasă, în timp ce cadrul este construit din metal industrial. Rama metalică / picioarele sunt acoperite cu vopsea statică industrială rezistentă la zgârieturi și la impact. În general, este fabricat cu materiale certificate TSE ecologice.

Detalii:

Per total: 73,8cm H x 125cm W x 60cm D
Greutatea totală a produsului: 17,7 kg
Formă: Dreptunghiular
Material de sus: Lemn fabricat, PAL
Material de baza: Metal
Rafturi exterioare: da

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.