Birou Julia din lemn gri / negru, 80 x 72 cm

245,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU RILY1400.38749778

Descriere

Îmbunătățiți-vă decorul oferind în același timp un spațiu util de stocare și scriere cu acest birou pentru computer. Acest birou pentru computer este conceput pentru a fi utilizat în birourile de acasă. Poate completa fără efort setările de decor contemporane inspirate. Acest birou pentru computer este realizat din materiale de calitate superioară. Biroul cuprinde două sertare care pot fi folosite pentru a depozita articole de papetărie mici, care altfel ar fi aglomerat biroul. Mânerele încorporate ale sertarelor asigură accesul ușor. Biroul poate fi așezat într-un colț, datorită structurii sale, care îi conferă un coeficient considerabil de economisire a spațiului. Biroul este conceput pentru a fi utilizat atât de dreptaci, cât și de stângaci. 
Per total: 72,4cm H x 80cm W x 39,6cm D
Raft: 44cm H x 29,21cm L x 29,21cm D
Desktop: 72cm H x 80cm W x 40cm D
Spațiu pentru picioare: 58cm H x 48cm W x 40cm D
Greutatea totală a produsului: 10,9 kg
Material blat: Lemn fabricat
Material de baza: Lemn fabricat
Capacitate de greutate: 14 Kilograme

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.