Birou CSL, in forma de L, lemn masiv/ sticla, alb, 53,5 x 110 x 45 cm

3.000,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU JAU1043.7360666

Descriere

Biroul de colț Jahnke CSL465 E vine într-un design de înaltă calitate! Această operă de artă modernă a producătorului Jahnke este rotunjită pe toate părțile, iar părțile sale ale corpului par deosebit de elegante datorită finisajului de lac mat. Peretele lateral creează o linie dinamică și conferă designului produsului acel „ceva sigur”. Placa de sticlă încorporată de culoare alba este foarte ușor de întreținut și rezistentă la zgârieturi. Containerul are două sertare în panouri de sticlă albă. Când vine vorba de funcționalitate, CSL 465E impresionează cu alergători de extensie completă și un mecanism inovator push-to-open. Rafturile pot fi poziționate variabil, iar containerul poate fi utilizat în stânga sau în dreapta. Biroul de colț de la Jahnke se adaptează perfect nevoilor dvs. și vă invită să vă așezați! 

Detalii:

Per total: 76cm H
Birou: 53,5cm H x 110cm W x 45cm D
Sertar interior: 18cm H x 46cm W x 33cm D
Desktop: 76cm H x 154cm W x 60cm D
Knee Space: 69cm H x 90cm W x 60cm D
Greutatea totală a produsului: 77 kg
Tip birou: Birou
Formă: L-Shape
Orientare reversibilă: da
Material de sus: Sticlă
Material de baza: Lemn solid
Sertare incluse: da


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.