mystery box la 40 de ron

Birou Argos, efect marmură, 2 sertare, MDF, 76 x 100 x 55 cm

192,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU ARG821/8832

Descriere

Despre acest produs

Cu un fler vintage subtil, acest birou impresionant cu efect de marmură se simte contemporan, dar sofisticat. Desktopul amplu este completat de 2 sertare practice de depozitare, perfecte pentru depozitarea hartiei, cartilor, articolelor de papetarie si multe altele. Îmbinat bine cu aproape orice stil de decor, acest birou elegant va face minuni în dormitorul tău sau în biroul tău de acasă. Ușor de asamblat și fără efort la modă, acest birou este stimulentul perfect de productivitate.

Cele 2 sertare ale sale vor ascunde documentele care altfel ar putea aglomera suprafața biroului dumneavoastră. Așezați laptopul sau computerul deasupra și adăugați câteva elemente decorative pentru a vă personaliza spațiul. Nu lăsați auto-asamblarea să vă dezamăgească, este o lucrare de bricolaj foarte ușoară și vă lasă cu un birou robust de terminat.

  • Fabricat din MDF.
  • 2 sertare cu canale metalice.
  • Auto-asamblare - 2 persoane recomandate.

dimensiuni:

  • Dimensiune H76, W100, D55cm.
  • Spatiu sub scaunul de birou H64, L97cm.
  • Capacitate maximă de încărcare a biroului 20 kg.
  • Greutate 19,5 kg.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.