mystery box la 40 de ron

Baza machiaj Elizabeth Arden Visible Difference, argintiu

70,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU IT21FIT58-308

Descriere

Elizabeth Arden, o asistenta medicala canadiana, a fost cea care a fondat brandul de cosmetice si parfumuri in anul 1910. Compania continua sa produca cosmetice si produse de ingrijire a pielii si creeaza o linie proprie de arome, precum si arome sub numele de brand a unor designeri si celebritati. Inca de la prima pulverizare, se disting adierea unica, energia si dorinta de noi experiente. Primul parfum al companiei "Blue Grass"a fost lansat in anul 1934 , iar printre cele care l-au urmat se remarca seria ”5th Avenue”, seria ”Green Tea”, ”Arden Beauty”, ”Mediterranean”, ”Red Door” si, de asemenea, apa de colonie pentru barbati ”Daytona 500”. O parte din parfumierii cu care colaboreaza sunt Ann Gottlieb, Olivier Gillotin, Marypierre Julien, Yann Vasnier, Antoine Lie, George Fuchs, Francis Kurkdjian.

Detalii: 

Culoare: argintiu

Zona corporala: ten

Baza pentru machiaj usoara, cu vitamina A si extract de plante.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.