Baterie pentru bucatarie Waterdrop, otel inoxidabil, argintiu, 28,9 x 15,2 cm

70,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX0019J819L

Descriere

Robinetul de apa potabila RO, se potriveste orificiilor chiuvetei de bucatarie de la 0,4 la 1,57 inch, poate fi folosit in diverse situatii, cum ar fi cu purificatoare de apa RO, filtrare apa sub chiuveta, filtrarea apei ultrafiltrare, bucatarii si rulote pentru a satisface diferite nevoi. 2 dimensiuni de conectori rapizi (1/4-inch și 3/8-inch țevi din polietilenă) sunt oferite pentru a satisface diferitele nevoi de instalare.

 Robinetul cu osmoză inversă Waterdrop, vine cu două materiale: finisaj negru mat și finisaj ars, este fabricat din oțel inoxidabil 304 fără plumb. Prin urmare, robinetul de distribuire a apei este puțin probabil să ruginească, să corodeze și să păteze în timpul utilizării zilnice. Discul ceramic durabil creează un efect perfect de etanșare, astfel încât să obțină o experiență bună de apă potabilă.

Detalii: 

Culoare: argintiu

Material: otel inoxidabil

Dimensiune: 28,9 x 15,2 cm

Debitul maxim la care poate rezista robinetul este: 1.63 gpm / 6.20 lpm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.