Banner cu 42 de fanioane MZSM, mov, bumbac, 14 x 17,5 cm

57,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 2
Cod produs - SKU SX001CZVRI9

Descriere

Alegeți violetul ca culoare principală și amestecați diferite modele florale. Dulce și revigorant care reflectă starea de spirit a primăverii, puteți adăuga culoare petrecerilor sau diferitelor evenimente și ocazii. Material de înaltă calitate: Fabricat din țesătură moale din bumbac, confortabil și prietenos cu pielea, poate fi utilizat de mai multe ori fără decolorare, robust și durabil. Moale și reutilizabil: Bannerul nostru este fabricat din țesătură de bumbac moale și de înaltă calitate, care este plăcută la atingere și foarte prietenoasă cu pielea. Puteți utiliza acest banner de bumbac în mod repetat, fără decolorare.

Detalii:

Material: bumbac

Culoare: mov

Dimensiuni: 14 x 17,5 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.