mystery box la 40 de ron

Bandaj reglabil pentru glezna Crenze, nailon, negru/albastru, marime universala

35,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 86
Cod produs - SKU SX001C9Q3TN

Descriere

Descrierea produsului:
 Țesătură respirabilă fără neopren.
 Se concentrează pe respirabilitatea și durabilitatea necesare pentru un atlet.
 Suportul pentru glezna sport extrem de usor dispune de o curea inovatoare de inregistrari care sustine ligamentele si iti protejeaza glezna de entorse si rasuciri.
 O alegere preferată pentru alergare, jogging, fotbal, baschet, antrenament sau alte activități care aplică o presiune puternică pe călcâie sau arcade.
 Tehnologia noastră de reducere a inflamației funcționează cu compresie pentru a îmbunătăți circulația sângelui și pentru a ameliora efectele fasciitei plantare, venelor varicoase și multe altele.
 Masina lavabila. Asigurați-vă că partea lipicioasă a Velcro este acoperită sau că se lipește și deține tot ceea ce atinge.

Utilizări multiple:
 Ideal pentru alergători, joggeri sau sportivi.
 Halterofili sau de fitness conștient care se deda la antrenamente intense.
 Muncitori în construcții sau asistenți medicali care trebuie să stea ore în șir sau sportivi profesioniști care nu pot rata efortul.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.