Banda LED SRTCLLT, 4000K, 320 LED-uri, alb cald, USB, 2 m

30,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001LK3TCR

Descriere

Ultra-luminos: COB 320 LED-uri/m bandă luminoasă (640 LED-uri în total), cu adeziv fluorescent ca suport emițător de lumină, flux luminos 1039.3 lm. În comparație cu benzile de lumină led tradiționale, banda de lumină Cob are o luminozitate mai mare, lumină uniformă fără zone întunecate, aspect mai frumos, benzi de lumină mai avansate. Luminozitate reglabilă: Luminozitatea benzii de lumină Cob este mai mare, iar intervalul de luminozitate reglabil este mai mare. Ajustarea luminozității pe 10 niveluri, există întotdeauna o luminozitate dorită.

Detalii:

Culoare lumina: alb cald

Diemsniuni: 2 m

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.