mystery box la 40 de ron

Banda LED FOLGEMIR, 5730 SMD 120 LED-uri/m banda usoara, iluminare 220 V 230 V, tub de iluminat impermeabil cu telecomanda IR, 3 culori pe banda, 8 m

77,70 Lei (TVA inclus) 111,00 Lei valabil pana la 31 mar.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX0013T6VL7

Descriere

3 culori în 1 bandă: 5730 SMD, 120 LED-uri/m, aproximativ 14,5 mm (W) x 9 mm (H), alb cald / alb rece / alb neutru (alb cald + alb rece), iluminare strălucitoare, flexibilitate bunăVersiunea standard: nu este reglabilă, prin telecomanda IR controlați doar culoarea și modul de lumină, dacă aveți nevoie de o funcție perfectă de întunecare, vă rugăm să comandați "versiunea dimmable". Poate fi tăiat la 1 metru, alte lungimi sunt disponibile la cerere. Camera de incintă și șuruburile pentru instalare sunt incluse, nu ar cădea.

Aplicație: Iluminat decor perfect pentru casă, bucătărie, dormitor, mall, bar, Crăciun, vacanță, petrecere și decorare de nuntă;Rezistent la intemperii (partea LED) – banda LED în sine sfidează vremea neplăcută și este, de asemenea, protejată împotriva stropirii cu apă. Acest lucru se datorează nu în ultimul rând acoperirii din plastic. Acest lucru îl face potrivit pentru utilizarea în interior și exterior. Dar atenție! Atât capetele, cât și cablajul trebuie instalate în interior sau protejate. În plus, nu trebuie să scufundați complet banda în apă.


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.