mystery box la 40 de ron

Banca tapitata Sporring Andas, lemn masiv/textil, natur/menta, 136,5 x 70 x 70,5 cm

1.665,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 12
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU OTA86864926

Descriere

Adu luminozitatea scandinavă în casa ta. Andas combină designul redus, clar, culorile prietenoase și manopera de înaltă calitate. Lemnurile alese și materialele de înaltă calitate asigură căldură și naturalețe. Aspectul armonios al mobilierului lasa loc pentru designul individual al spatiului dumneavoastra de locuit. Mobilierul de la Andas poate fi ușor combinat cu alte stiluri, subliniază efectul camerei și o îmbogățește cu o atitudine scandinavă față de viață.

Detalii: 

Culoare: natur/menta deschis

Material picioare: lemn masiv de frasin

Material perna: textil

Numar de locuri 2
Latime 136,5 cm
Adancime 70 cm
Inaltime 70,5 cm

Cu bancheta canapea „Sporring” de la Andas, într-un design extravagant, un punct culminant de mobilier abil poate fi stabilit acasă. Aspectul este caracterizat de designul redus, care amintește de stilul Bauhaus. Rama este realizata din lemn masiv de frasin si impresioneaza prin picioarele sale usor evazate. Spătarul are o formă rotundă și se îmbină în cotiere elegante. Aceasta piesa de mobilier poate fi asortată cu ambianța camerei. Banca poate fi folosită ca mobilier de sufragerie sau ca bancă confortabilă pentru bucătărie/ terasă. Pentru producție au fost folosite lemn masiv și un material pe bază de lemn, ambele provin din producție certificată FSC®. Bancheta de canapea »Sporring« de la Andas într-un design extravagant poate fi combinată individual. Designerul danez Morten Georgsen a scos stilul scandinav în lume și a câștigat faima internațională. El a rămas fidel principiului său: un design foarte bun apare doar atunci când stilul și funcționalitatea se completează reciproc. Împreună cu un limbaj de design curat, redus, el dezvoltă produse unice.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.