Autocolant de perete Let It Go, 20x100cm

50,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU IT20DUD05-397

Descriere

Uneori este necesar să lăsați lucrurile să meargă singure pentru a vedea cum se întâmplă minuni. Dacă, de asemenea, credeți în forța sorții și iubiți baloanele roșii, nu puteți face fără autocolantul nostru. Îl puteți folosi pentru a decora orice cameră din casă. Balonul roșu care încearcă să zboare liber în aer susținut de scris va conferi camerei un aspect original.
Autocolantul de perete este realizat din vinil, respectând mediul înconjurător și folosind doar materiale de calitate. Aplicarea acestuia pe suprafețe netede este foarte simplă. Doar urmați instrucțiunile pe care le veți primi împreună cu decorul.

Dimensiuni: 20x100cm

Material: vinil

Culoare: negru

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.