Aspirator portabil fără fir Vytronix NIBC22, 22.2v, 3 in 1, stick și de mană

500,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU VYTRONIXNIBC22

Descriere

Construit pentru fiecare zi!

Aspiratorul fără fir Vytronix 22.2V 3 în 1 este un plus esențial pentru curățarea casei. Puternic și compact, acest agent de curățare agil este la fel de eficient pe cât este de mobil, făcându-l ideal pentru utilizare în toată casa și fiind fără fir, este perfect și pentru mașină!

Cu designul său elegant și versatil, NIBC22 face curățarea fără efort, alunecând cu ușurință pe mai multe tipuri de pardoseală, cum ar fi covoare, pardoseli dure și gresie. Cu doar 2,3 kg, îl puteți transporta cu ușurință dintr-o cameră în alta sau în sus și în jos, pe scări, făcându-l aspiratorul perfect pentru o curățare rapidă și ușoară. Puternică baterie litiu-ion de 22,2 V

Cu până la 45 de minute de funcționare, în modul ECO eficient din punct de vedere energetic, de la o singură încărcare de 3 - 4 ore, puteți fi sigur că va face treaba, dar dacă aveți nevoie de acea mână de ajutor suplimentară, modul de putere mare dezlănțuie potențialul capacităților NIBC22.

Nimic rămas în urmă Cu ajutorul baghetei de curățare de lungă durată, puteți aborda zonele greu accesibile din partea superioară a podelei, iar dispozitivul portabil detașabil cu instrumentul compact 2 în 1 vă permite să intrați în toate zonele mai mici care altfel nu ar putea fi atinse cu un aspirator cu dimensiuni complete.

Specificatiile produsului

Design fără fir 3 în 1

Baterie LI-ION 22.2V

Indicator de nivel al bateriei

Mod Eco

Bara de perii motorizată

Compact, ușor și ușor de utilizat și depozitat

Durată de funcționare de până la 45 de minute

Timp de încărcare de 3-4 ore

Cântărește doar 2,3 kg

Capacitate 0,5L

Include suport de perete, instrument de crăpătură și perie de praf

Dimensiuni produs: 110 x 23,5 x 22 cm

Review aspirator: https://www.myblog.ro/review-complet-aspirator-portabil-fara-fir-vytronix-nibc22/

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.

G
Gaitanaru Iuliana
27 oct. 2020
Produs excelent!
Am achizitionat unul pentru casa noastra, iar apoi am mai comandat inca unul, pentru mama mea.Curatenia cu acest aspirator, devine o placere. Este extrem de usor si puternic!
Recomand cu incredere!
Multumesc pentru promptitudine si calitate, chipipirul-zilei.ro!
C
Chilipirul-zilei.ro
27 oct. 2020
Buna ziua, va multumim mult.
O zi frumoasa.