Aspirator de mana portabil Artbisons, LED, incarcare USB, 10 W, 17 x 6 x 8,7 cm

63,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001ISS715

Descriere

Cu o putere de aspirare de până la 6000KPa și o durată de funcționare de 30 de minute, acest aspirator de mână mic vă poate ajuta să faceți o curățare profundă completă. Îndepărtați fără efort praful, firimiturile, părul de animale de pe covoare, bucătărie, sufragerie și birouri.

Detalii: 

Aspirator ușor și portabil fără fir, cântărind doar 360 de grame. lungimea după pliere este de 16 cm, poate fi rotit la 180 de grade, lucru cu o singură mână, duză suplimentară 2 în 1, puteți curăța ușor și eficient oricând și oriunde.

Aspiratorul auto echipat cu iluminare LED suplimentară, luminează colțurile întunecate, te ajută să găsești praf și gunoi chiar și în locuri întunecate, fie în mașină, fie sub canapea.

Mini-aspiratoarele noastre fara fir au un filtru reutilizabil, care absoarbe praful fin si nu sunt supuse scurgerii.Containerul sau de 150 ml este transparent, astfel incat il puteti vedea mai bine cand este plin. pur și simplu scoateți filtrul și clătiți cu apă, făcându-le reutilizabile. ca să-l vezi mai bine când este plin. pur și simplu scoateți filtrul și clătiți cu apă, făcându-le reutilizabile.

Aspiratoarele noastre fără fir sunt încărcate prin USB, Aspiratoarele pot fi încărcate în mașină, Durează doar 2,5 ore pentru a fi încărcate complet și pot fi folosite aproximativ 25 de minute, Se recomandă încărcarea completă a bateriei înainte prima utilizare.

Super aspirație: 6000PA

Putere: 10W

Timp de lucru: 25-30 minute

Capacitate: 150 ml

Greutate: 360g

Decibeli de zgomot: ≤70dB

Dimensiuni produs: 17 x 6 x 8,7 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.