mystery box la 40 de ron

Aragaz portabil cu 2 arzatoare FONDUO, metal, alb, 52 x 32 x 11 cm

54,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001NVPKET

Descriere

Aragaz Camping foarte răspândit și portabil: Acest aragaz portabil este potrivit pentru camping în aer liber, drumeții, aventuri în aer liber, oală fierbinte, grătar, gătit în aer liber, bucătării de casă sau urgențe. Și este echipat cu o valiză pentru transport ușor, compact și nu ocupă niciun spațiu, îl puteți lua cu tine oriunde te-ai duce.

Detalii:

Material: metal

Culoare: alb

Aragaz cu 2 arzatoare: 52 x 32 x 11 cm
Caracteristici: putere mare de foc, economisire energie, reglare putere foc, aprindere electronica, protectie de siguranta, portabil.
Conținut:
1 x casetă portabilă
1 x valiză
Notă: rezervorul de benzină nu este inclus.

Încălzire ridicată 2,1 kW:
Sobele puternice cu butan sunt perfecte pentru a găti și a mânca. Există o cutie de transport care poate fi folosită atât în interior, cât și în exterior. Puteți utiliza aprinderea piezoelectrică automată pentru a opri în siguranță și pentru a preveni supraîncălzirea. Puterea de foc ajunge la 2,1 kW.
Ușor de utilizat:
Cu aprinderea piezoelectrică pentru a apăsa pârghia de blocare, gazul este blocat rapid pentru a preveni scurgerile de gaz. (gaz nu este inclus).
Ușor de transportat: simplu și de încredere. Potrivit pentru camping, truse de prim ajutor și rucsacuri.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.