Aparat pentru fabricarea etichetelor VicTop, ABS, alb, 7 x 13,5 x 3 cm

85,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001HHFEQN

Descriere

Compatibil cu smartphone-ul IOS și Andriod (nu funcționează pentru computer și tabletă), mașina de producere a autocolantelor folosește tehnologia Bluetooth pentru a conecta smartphone-ul prin APP. Puteți imprima diverse versiuni orizontale sau verticale text, imagini, chenare, pictograme, date, tabele Excel, coduri de bare, graffiti DIY, linii, numere de serie din meniul APP. Funcția OCR și Scanare pot transforma obiectele sau textele în versiuni digitale editabile. Fie pentru uz casnic sau de afaceri, practic poate satisface nevoile dvs.

Detalii: 

Mai întâi, descărcați aplicația „Marklife” pe telefonul dvs. din Apple Store sau Google. Apăsați lung butonul de pornire timp de 3 secunde pentru a porni mașina de etichetare, apoi deschideți aplicația și faceți clic pe butonul „deconectare” din meniu. După ce vă potriviți cu telefonul prin bluetooth, puteți crea o etichetă unică după cum doriți. Micul nostru producător de etichete poate conecta rapid smartphone-ul Bluetooth până la o distanță de până la 10 metri/32,8 picioare.

Zgomot redus, nu este nevoie de cartuş de cerneală, imprimanta mică adoptă tehnologia termică, astfel încât nu trebuie să cumpăraţi cerneală sau toner în timpul imprimării. Role de hârtie termică cu autoadeziv, ușor de dezlipit, fără reziduuri după îndepărtare. Baterie reîncărcabilă de 1200 mAh încorporată, producătorii de etichete pot imprima continuu timp de 4 ore și în așteptare timp de 3 până la 5 zile cu cablu USB după o încărcare completă.

Culoare: alb

Material: ABS

Dimensiune: 7 x 13,5 x 3 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.