Aparat electric anti-insecte DEKINMAX, negru, plastic, 11W

55,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 244
Cod produs - SKU SX001BLOIZD

Descriere

Fără mizerie, spray-uri, câini chimici, miros și inofensiv pentru tine și animalele tale de companie.

O lampă UV de înaltă intensitate de 11 W care atrage toate insectele zburătoare și le elimină imediat folosind o sursă de alimentare internă. Aparatul anti-insecte are grilaj de protecție împotriva contactului accidental al tău sau al animalelor tale de companie.

Ideal pentru utilizare în exterior și în interior. Potrivit pentru curți, dormitoare, bucătării, sufragerii etc.

Folosește aparatul electric anti-insecte DEKINMAX în interior, fie agățat, fie montat pe o masă sau pe altă suprafață rezistentă pentru a neutraliza toți dăunătorii zburători din casa ta, sau în curtea ta pentru a elimina toți dăunătorii. Design ultra-silențios. Oferă familiei tale un somn sănătos și fără insecte.

Detalii:

Culoare: negru

Material: plastic

Putere: 11 W

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.